Klasyfikator się pomylił: jak cofnąć wpis i jak to jest zapamiętywane?

Na stronie Z twojego kalendarza podczas wieczornego check-inu przy każdym wydarzeniu są dwa przyciski, które działają inaczej:

  1. Cofnij usuwa automatycznie zapisany wiersz w dzienniku. Tylko tyle. To samo wydarzenie nie zostanie dodane ponownie, ale przyszłe wydarzenie o tym samym tytule może nadal zostać zaproponowane.
  2. Nie proponuj więcej usuwa wiersz w dzienniku i zapamiętuje, że ten tytuł został przez ciebie wyłączony. Następnym razem, gdy pojawi się wydarzenie o tej samej nazwie, zostanie pominięte zamiast zapisane.

Jeśli więc chodzi o jednorazową pomyłkę, stuknij Cofnij. Jeśli chodzi o coś takiego jak "Wizyta u dentysty", czego nigdy nie chcesz zapisywać, stuknij Nie proponuj więcej, a przy kolejnych synchronizacjach nie będzie ci to przeszkadzać.

A jeśli zmienię zdanie?

Otwórz menu (ikona zębatki), stuknij Twoje listy i znajdź kartę Wyłączenia. Pojawia się tam każdy tytuł, który wyłączono. Stuknij ikonę kosza obok tytułu, aby zapomnieć o tym wyłączeniu. Gdy następnym razem w twoim kalendarzu pojawi się pasujące wydarzenie, zostanie sklasyfikowane od nowa i może znów zostać zapisane automatycznie.

Czy to samo wydarzenie zapisze się dwa razy w ciągu kilku dni?

Nie. Mapowanie zapamiętuje każde wydarzenie z kalendarza, więc nawet gdy przyszłe wydarzenie zbliża się w oknie czasowym (z 6 dni do 5, do 4 i tak dalej), nigdy nie zostanie dodane ponownie. Twoja wcześniejsza decyzja dotycząca tego wydarzenia zostaje w mocy.

Więcej w tej sekcji

Nadal nie działa? Napisz do nas: help@migraineme.app

Pobierz MigraineMe